Контакт Нашиот тим е во очекување на вашите прашања.Информации

Нашата посветеност на поддршка на корисниците е да створиме задоволство помеѓу двете страни. Ние сме тука да ви помогнеме за било кој проблем на секој можен начин, и тоа преку телефон, електронска пошта, или разговор во живо.


Контакт информации

Телефон : 0850 441 25 51

Е-пошта: info[at]ayzeta.net

Помош во живо: 0850 441 25 51

Адреса: İnönü Bulvarı Eras İş Merkezi No:13 / 614 Kayseri - TÜRKİYE

Checking availability:


Финансиски преглед

Техничка поддршка : Taha Kıvanç IRAK

Tax ID : 4650517563